Vind het online
Maak het online
Vraag het aan Mike! Stuur een e-mail

Vind het online. Maak het offline. Deel het online.

Binnenwand maken met Isolatie, gipsplaten, filler en een lik verf

5
(3)
1 reactie
xxElkedejong

Projectomschrijving

Bij Houthandelonline heb ik alle materialen besteld voor het maken van een nieuwe scheidingswand tussen onze logeerkamer en slaapkamer. We hebben de wand verplaatst om zo een ruimte te maken voor een inloopkast.

Nadat we de oude muur gesloopt hadden zijn we begonnen met het bouwen van het frame met behulp van vuren 50×75 geschaafd aan 45x70mm vurenhouten regels. Toen het frame in elkaar zat hebben we 1 zijde voorzien van de hydro gipsplaten. Aan de andere zijde hebben wij nieuwe elektriciteitsdraden doorgetrokken en vervolgens de wanden geïsoleerd met Rockwool.

Na de isolatie kon ook de andere gipsplaat er tegenaan en konden we de hoeken en afgeschuinde kanten opzetten en vullen met filler. Vervolgens hebben we de wanden voor de stevigheid behangen met glasvezelbehang en overgespoten met een witte verf. Als finishing touch hebben wij de wanden een koper kleur gegeven en olijfgroen.

Ondertussen staat er ook een prachtige kast in en genieten wij van onze verzette wand en heerlijke inloopkast. Met dank aan de perfecte levering en service van Houthandelonline!

Beoordeel het project van

5 / 5. 3

Nog geen beoordelingen.

Geef een reactie:

Eén reactie op “Binnenwand maken met Isolatie, gipsplaten, filler en een lik verf”

  1. Mike schreef:

    Super mooi geworden! Wat een leuk project!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *