Vind het online
Maak het online
Vraag het aan Mike! Stuur een e-mail

Vind het online. Maak het offline. Deel het online.

Huisreglement HouthandelOffline.nl

Welkom!

Houthandeloffline is een nieuw platform. De dialoog aangaan en samen ideeën opdoen is het uitgangspunt en stellen wij zeer op prijs. Echter staat de kwaliteit van de reacties ook hoog in het vaandel om het gezellig en beschaafd te houden. Om misverstanden te voorkomen verzoeken we de reageerders vriendelijk doch dringend om de volgende fatsoensnormen en regels in acht te nemen:

Reacties plaatsen
Reageren kan niet anoniem, je dient daarom een geldig e-mailadres in te voeren of in te loggen via je persoonlijke Facebook account.

Respect

Houd de reacties te allen tijde respectvol. Discussies kunnen voor verhitte reacties zorgen, maar dit betekent niet dat men generaliserend, kwetsend, op-de-man, grof of stupide hoeft te reageren. Bij beledigende, discriminerende, racistische of smadelijke opmerkingen worden de reacties verwijderd en kan het account geblokkeerd worden. Herroeping hiervan is niet mogelijk.

Relevant

Wij verzoeken éénieder de reacties relevant en to-the-point te houden. De reactie moet betrekking hebben op het onderwerp van de post.

Schrijfvaardigheid

We verwachten van onze bezoekers enige kennis van de Nederlandse taal zodat e.e.a. leesbaar blijft. Caps-Lock wordt niet gewaardeerd. Interpunctie wordt zeer gewaardeerd. Taalfouten zijn menselijk  (ook wij kunnen daarover meepraten) maar een beetje je best doen kan geen kwaad. Lees je reactie nog even na voordat je op ‘plaats reactie’ klikt.

Overbodig

Exclamaties van het niveau: “w00t”, “KIKKUH!!!”, “lelijk”, “Mooi”, “Gaaf!!1!” en “Gatver!!!” worden ongezien verwijderd. Een herhaling van dezelfde soort reactie is ook overbodig en wordt verwijderd.

Argumentatie

Mocht je het ergens niet mee eens zijn of je mening willen onderbouwen, doe dit valide en met heldere argumenten. Dat mag allemaal best subjectief zijn zolang het maar enigzins hout snijdt en aan de huisregels voldoet.

Commerciële reacties

Linkjes en plaatjes worden zeer gewaardeerd. Linkjes, reacties en/of plaatjes ter promotie van een niet terzakedoende site zijn niet toegestaan en worden verwijderd.

Betrouwbaarheid

Vermeld nooit persoonlijke gegevens zoals je telefoon- of rekeningnummer in een reactie. Dit zullen wij nooit openbaar vragen. Heb je een vraag waarbij deze gegevens van belang zijn? Neemt dan contact met ons op.

Bevoegdheid

De redactie heeft te allen tijde de bevoegdheid om links, reacties, foto’s of geplaatste projecten te verwijderen.


Namens de redactie van Houthandeloffline bedanken wij éénieder welke zich aan deze huisregels houdt. Namens het hele team wensen wij jullie veel plezier en inspiratie toe!

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Stuur dan een e-mail naar info@houthandeloffline.nl